Tres Versions de la Vida

Com a assistent de direcció a nivell professional ha participat en “Tres versions de la vida” de Yasmina de Reza (2007).
Es va estrenar al Teatre Lliure de Montjuïc a l'Espai Lliure la temporada 2007 / 2008. Dirigida per Xicu Masso i interpretada per  Miríam Alemany, Carles Martínez, Ricard  Borrás i Alícia Gónzalez.
L'Henri i la Sonia han convidat a sopar Hubert i Inès Finidori. L'Henri vol publicar un article a l’Astrophysical Journal i espera que Hubert, un científic influent, l'ajudi. Si l'article es publica, l'ascendiran. Els amfitrions pensen tot just el menú quan truquen a la porta. Els convidats, per desgràcia, s'han equivocat de dia i vénen a sopar un dia abans del que havien previst. La nevera està buida, el nen no s'ha adormit i no para de plorar. La vetllada comença amb molt mal peu i Hubert porta una notícia terrible: l'Astrophysical Journal acaba de publicar un article sobre el tema que Henri ha estat investigant durant tres anys.
La mateixa situació, el sopar equivocat, es reviu de tres maneres possibles, i en cadascuna, els personatges se'n van per camins diferents, varien les seves reaccions químiques i els canvis, encara que subtils, els condueixen a situacions dramàtiques noves.
El director Xicu Masó tracta els personatges com a cèl·lules d'un laboratori  i convida als espectadors observar-los com a voyeurs, les seves reaccions, els seus comportaments i els seus enfrontaments. Aquesta idea és reforçada per la baixada d'uns vidres en l'espai escènic que obliga als espectadors a observar-los a través d'ells i veient com es repeteixen les seves imatges en l'infinit.