LSF

LSF (La Sagrada Família)
L´obra succeix en l´actualitat (2010-2011) i l´eix central és la Sagrada Família (edifici fàl.lic per excel.lència, temple religiós ple de fariseus, lloc de cruisings gais nocturns, juntament amb l´amenaça (real? o psicològica?) de l´AVE amb tots els paral.lelismes que això pot tenir amb la SIDA a Occident avui en dia.
Omar, àrab i travestí, representa un número en una reunió de dones de la secta els Kikos (Camino Neocatecumenal) a la que assisteix Ma Jesús. En acabar marxarà a casa on l´espera en Pol, el seu marit. Tots dos són un parella jove de la secta dels Kikos, que entrarà en crisi quan en Pol reconegui la seva homosexualitat. Juntament amb això també ajudarà a la ruptura una crisi lligada a l´esterilitat de Pol, que impedeix que tinguin fills (de manera natural com els seus preceptors espirituals demanen) i alhora mina el sentit del seu matrimoni.
Josep ma, gai i amic de la Ma Jesús, està malalt de sida encara que no tindrà por a la mort, però amb les converses amb la Ma Jesús anirà convencent- se del "sentit" de la seva homosexualitat ("profetitzar" una emotivitat humana no basada en la procreació) i per tant desplaçar el sentit de la vida de la idea de continuïtat de l´espècie cap a un sentit en si de l´individu, cosa que "ajudarà" i alhora "descol.locarà" a  Ma Jesús.
Omar té com a parella Josep Ma, tot i ser "perfectament" català, té de tant en tant conflictes identitaris en aquest sentit, i en la seva relació amb el Josep Ma que (tot i ser ateu) Omar considera en el fons cristià. La seva relació amb el Josep Ma entrarà en crisi quan se n´assebenti que té la sida i el deixarà arran d´un atac de covardia a la mort i al possible contagi. Paral.lelament Omar i Pol es coneixen a través del xat i començaran una relació marcada pel cristitanisme/islamisme i el record d´haver traït les seves respectives parelles.
Ma Jesús després de la rutpura amb el Pol busca algú amb qui poder tenir fills. I ho troba amb el Josep Ma, gai i malalt de sida, la solució. Amb l´intent fallit de tenir fills amb ell se n´adona dels límits que imposen els altres i de la seva pròpia solitud.
Tot això acaba amb un acte per el dia Mundial de la Sida conduit per Omar i Pol en que Pol d´una manera maldestra però amb convicció entrarà en la seva nova condició.